La CUP es perfila com l'alternativa d'esquerres en clau nacional per a les municipals


La CUP presenta algunes de les seves propostes de futur en un acte polític i lúdic al centre cívic de Sant Narcís. Alhora fa una crida a la participació ciutadana i convida als gironins i gironines a fer-li arribar les seves inquietuds i propostes.



La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha començat el procés per preparar les eleccions municipals de l'any vinent i ahir a la nit va fer un acte polític, amb sopar inclòs, en el qual ja va presentar algunes de les propostes sobre les quals treballarà. De tota manera, comença un cicle en el qual es buscaran complicitats per engrescar la gent i involucrar-los en el projecte. Entre les propostes que van presentar ahir es va parlar de la necessitat de destinar inversions a tots els barris i no només al centre perquè les zones perifèriques no es degradin, o la necessitat de garantir un repartiment homogeni de la població immigrada per no crear barris marginals. També es reclama la realització d'un cens de pisos buits, aparcaments dissuasius, una nova xarxa de carrils bici o la creació d’un nou model policial, així com una revisió dels mecanismes de participació ciutadana. També es va anunciar l'inici d'una campanya pel «no» a l'Estatut.



L’acte es va encetar amb un sopar popular i posteriorment es va iniciar l’acte polític. Es va fer un repàs de la feina feta i es van dibuixar els eixos de treball en que la CUP articularà la seva activitat. L’acte polític va cloure amb la projecció d’un DVD. A continuació va tenir lloc l’espectacle "Tastets Catalans", a càrrec de Produccions nebuloses, una proposta multimèdia que combina dalt de l’escenari música, projeccions, dansa, teatre i històries de la nostra terra.