Consideracions d' actualitat de la CUP de Girona


Volem que quedi definitivament arxivat (tal com demana l’ actual rector de la UdG) el cas muntat contra quatre independentistes per les accions de protesta contra la visita de la Sra. Birulés (en funcions de ministressa del govern del PP) a la mateixa universitat.

D’altra banda, i respecte al referèndum (no vinculant) del passat diumenge, des de la CUP valorem molt positivament els percentatges del NO a les nostres comarques. Pensem que són força significatius, i no en el sentit involucionista insinuat per algunes interpretacions partidistes dels defensors del SI.

Els resultats es corresponen a les campanyes impulsades per la Plataforma del Països Catalans per l’ Europa dels Drets Socials i dels Pobles, per entitats cíviques (ADAC, Òmnium Cultural,..) i per personalitats universitàries, literàries i científiques.. amb el suport d’organitzacions polítiques (ERC, ICV, EUiA, CUP) de l’àmbit de l’esquerra catalana, i la col·laboració de sectors de CDC crítics amb la decisió de la seva direcció.

Finalment, volem manifestar públicament, com a organització política, el nostre suport total a la Plataforma cívica en Defensa de les Hortes i Ribes del Ter i la nostra signatura al Manifest corresponent. També manifestem el nostre suport a la Plataforma veïnal contra l’aparcament subterrani del carrer Emili Grahit, ja que com és prou conegut defensem la construcció de zones d’aparcament dissuasòries a les afores de la ciutat i no dins del casc urbà com és aquest cas.