Èxit de convocatòria conta la visita de Ciutadans de Catalunya


Ahir, 11 de juny de 2006, més d' un centenar de persones s' han reunit davant de la plaça Constitució de Girona per mostrar el seu rebuig a l' espanyolisme i al lerrouxisme que representa la plataforma Ciutadans de Catalunya, que havia convocat un acte al mateix lloc. Amb aquesta convocatòria s’ha volgut fer evident que els i les gironines, com la resta de catalans i catalanes, no ens deixem enganyar per les seves mentides. S’ha volgut denunciar, també, la campanya de desprestigi de la qual ha sigut objecte la organització Maulets i l'Esquerra Independentista.



 Durant l' última setmana Maulets ha rebut agressions físiques, amenaces, difamacions, un atac a la nostra seu política de Girona i tota una campanya mediàtica de criminalització, per una agressió cap al senyor Espada que mai va existir. Fins i tot partits polítics autoanomenats "d’esquerres" van córrer a condemnar-nos a petició del PP, sense escoltar en cap moment cap altra versió dels fets. Sabem molt bé que totes aquestes són conseqüències de la lluita que s’està duent a terme contra el feixisme, no és el primer cop que això passa ni serà l' últim.



Avui els Ciudadanos venien, un cop més, a provocar. Pretenien tornar a obtenir grans titulars per poder seguir fent aquest victimisme barat que tant els agrada. I malgrat que membres d' aquesta plataforma s' han acostat fins a la concentració de Maulets per insultar-nos a nosaltres i a tot el poble català, ningú ha respost a les seves provocacions.





Maulets considera que la concentració d' avui ha estat un èxit rotund, i vol donar les gràcies a tota la gent que ens ha recolzat, així com, molt especialment, a aquelles organitzacions i col·lectius que han expressat públicament el seu suport a la nostra organització:



Candidatura d'Unitat Popular de Girona (CUP Girona), Sindicat d' Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Alerta Solidària, Casal Independentista El Forn, Centre Social La Màquia, elsud.org, Col·lectiu la Falç de Banyoles, Col·lectiu de Suport de Celrà, Casal Independentista El Trabuc de Sant Hilari, Joves per l' Alliberament Gai (JAG), Endavant (Principat nord), AIBE (Assemblea Independentista del Baix Empordà), Ateneu Popular l' Arboç d' Arbúcies, Ateneu La Pioixa de Bordils i el Casal Independentista La Volta de Figueres.

Finalment, Maulets vol recordar un cop més que mai deixarà de lluitar contra l' espanyolisme i el feixisme.