La CUP obre el procés per a les municipals i escull aquest cap de setmana el cap de llista a Girona


Font:D.Brugué(el Punt):



La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona escollirà aquest cap de setmana el cap de llista que presentarà a les eleccions municipals del mes de maig a la ciutat. S'ha convocat una assemblea per dissabte al matí a l'auditori de La Mercè amb la qual es donarà el tret de sortida a la preparació de les activitats amb vista a les eleccions, en les quals esperen, aquesta vegada, obtenir representació a l'Ajuntament de Girona. El 2003 la CUP es va presentar amb Jordi Navarro de cap de llista i va obtenir 381 vots, però va quedar força lluny d'un resultat que li permetés obtenir un regidor.



Tot i això, des de la CUP es destaca que durant l'actual mandat municipal s'ha treballat intensament per crear una nova forma de municipalisme a Girona, amb un sentit crític i que sigui obert als ciutadans. És el bagatge de la feina diària el que, al seu entendre, permet afrontar la propera contesa electoral. «Aquest esforç ha contribuït a fer que l'esquerra independentista de la ciutat recuperés la importància política que li correspon», afirma el partit. Entre altres coses, s'han presentat al·legacions al projecte per fer el TAV subterrani o al d'ampliació d'Hipercor, que ocupa una part de la plaça Salvador Dalí, a més de diferents propostes relacionades amb temes socials o mediambientals.

 



ACTE OBERT

L'assemblea serà oberta, es farà una posada en comú del programa electoral i s'hi podran presentar propostes i fer aportacions. Durant el debat també es farà una votació en la qual es proclamarà el candidat o candidata a ser el cap de llista de la formació.