La CUP de Girona exigirà un espai pel jovent de la ciutat


La reivindicació es farà present en un acte sorollós a la plaça del Vi, durant la celebració del darrer ple del mandat de l'Ajuntament de Girona

 



DATA: dimarts 8/5/2007


HORA:2/4 de 8



LLOC: plaça del Vi


La Candidatura d'Unitat Popular ha convocat pel proper dimarts 8 de maig, un acte sorollós per reivindicar un espai pels joves de la ciutat. L'acte, que se celebrarà a 2/4 de 8, coincidirà amb el darrer ple del mandat de l'Ajuntament de Girona. La CUP assumeix l’antiga reivindicació del jovent gironí entorn d’un espai municipal polivalent. Un centre juvenil, social i cultural que pal.liï les greus mancances de la ciutat en aquest àmbit. Un nou espai per a la ciutat que satisfaci les reivindicacions de diferents sectors juvenils i artístics gironins.És en aquest sentit  que la CUP aposta perquè un possible lloc per aquest centre sigui la Marfà; i que pugui incloure una sala de concerts. Entenem que fins el dia d’avui el govern municipal ha desatès aquesta i d’altres demandes de les franjes més joves d’edat.


És per això que la CUP creu que ja és hora de parar atenció a les necessitats específiques de tots els sectors de la ciutat. L’actual equip de govern escolta poc les persones que li fan propostes. Tampoc no permet que es desenvolupin formes d’expressió i d’oci alternatives a les oficials. En aquesta ciutat hi ha pintors, músics, poetes, actors de teatre, mims, punxadiscs... que estan cansats de les formes poc creatives i comercials. Busquen un espai a on expresar-se amb normalitat. I aquest equip de govern encara no ha estat capaç d’oferir-los-hi res. La CUP convoca aquest acte com una forma de reconeixement de totes aquestes persones i col.lectius que fan cultura lliure. La CUP també vol pressionar i moure fitxa cap a la definició del nou espai. Durant aquest acte, la CUP de Girona exposarà públicament, de la mà de Josep López Jovani i d’Anna Pujolàs, candidats a les eleccions municipals, les propostes entorn del nou Centre Juvenil, Social i Cultural. La reivindiació serà amenitzada amb una tamborinada on hi participaran alguns membres del grup musical Bloc Quilombo. La CUP entén que sense llocs per assajar i tocar, s'ha d’ocupar el carrer.