Cercavila contra la discriminació i festa #tothomhicap

La CUP comença a repartir els adhesius amb l’expressió “en aquest local no es discrimina” als locals que s’han adherit a la campanya

Aquest divendres, 12 de juliol, s'ha organitzat el primer acte de la campanya 'Tothom hi cap', amb l'objectiu de denunciar els casos de discriminació que es produeixen periòdicament en diversos locals d'oci nocturn de Girona, i per promoure els valors del respecte i la inclusió a la ciutat. D'una banda s'ha organitzat una cercavila contra la discriminació, que sortirà a les 19h de la plaça St. Agustí (Independència) i que recorrerà diversos carrers de Girona, tot fent parada en alguns locals que hagin estat denunciats per haver protagonitzat casos de discriminació. La cercavila s'acabarà al Casal Independentista El Forn, on a les 21h començarà una festa per la diversitat amb una actuació musical i una sessió de PD.

Aprofitant aquests actes es començaran a repartir els adhesius de color verd amb l'expressió 'En aquest local no es discrimina' als locals que s'han adherit a la campanya. Des de la setmana passada, representants de la CUP han visitat diversos locals de la ciutat per explicar els motius de la campanya i proposar-los que hi participin. També s'han editat centenars de fulls volants explicatius per difondre la iniciativa. Segons la regidora de la formació Anna Pujolàs, des que la setmana passada va començar la campanya la CUP ja ha rebut múltiples denúncies de ciutadans que han estat discriminats a l'hora d'accedir en locals d'oci nocturn. Pujolàs s'ha mostrat molt satisfeta de l'acollida que ha tingut la iniciativa i ha anunciat que durant l'estiu es duran a terme noves accions.