La CUP reclama que es convoqui urgentment el ple extraordinari sobre el TAV a Girona

La formació promourà un gran acord gironí sobre Sant Narcís, per buscar el suport i compromís del conjunt de la ciutat amb el barri

La CUP ha reclamat, avui, que es convoqui de manera urgent el ple extraordinari sobre les obres del TAV que inicialment s’havia previst pel dilluns 30 de setembre. La formació també ha demanat a l’equip de govern que organitzi una sessió de treball prèvia amb la participació dels grups municipals i les entitats del barri, per tal d’explorar punts d’acord i definir l’ordre del dia de la sessió.

La CUP ha demanat que el ple extraordinari “no sigui una declaració d’intencions i ni un intercanvi de retrets, sinó una reunió de treball que culmini amb compromisos i solucions per Sant Narcís”. En aquest sentit, la formació ha reclamat que aquesta secció extraordinària esdevingui “un punt d’inflexió”, de la qual en surti “un pla de treball consensuat amb els diferents agents, que contingui unes línies d’actuació ben definides que serveixin de guia per a l’acció durant els propers mesos i anys”.

Bustiada informativa

D’altra banda, la CUP ha iniciat aquesta setmana una bustiada informativa al barri de Sant Narcís, fent una crida al conjunt de la ciutat per tal d’unir esforços i solidaritzar-se amb el barri. Tal i com s’exposa al material que s’està distribuint (vegeu-lo), la formació proposa impulsar un manifest unitari, signat per agents polítics, socials i associatius gironins, que serveixi per escenificar el compromís del conjunt de la ciutat amb el barri i buscar solucions a la situació actual.