Xerrada de David Fernàndez a Girona sobre economia social

El diputat i cooperativista participarà, diumenge, en l'acte de la CUP 'L'economia social. Noves formes de produir, consumir i distribuir per un món més just'

La CUP de Girona ha programat pel proper diumenge 13 d'abril una conferència sobre l'economia social, en què participarà el diputat de la formació i cooperativista David Fernàndez. L'acte, que tindrà lloc a les 11.30 a l'Espai Marfà de Santa Eugènia, s'emmarca en un dels quatre eixos de treball que està desenvolupant actualment la CUP a Girona, sobre economia ètica i solidària, i serà presentat per la membre de Coop57 Glòria Sanz.

Amb aquest acte, la CUP vol fer èmfasi en la conveniència d'aprofundir en els conceptes d’economia social i solidària, de model d’empresa democràtica i transparent, consum responsable, cooperació o finances ètiques.. i tot allò que contribueixi al repartiment del treball i de la riquesa, en benefici de la majoria, de la comunitat. En aquest sentit, la formació considera que l'alliberament nacional és una oportunitat per construir un país més just i més lliure, i per això considera necessari definir els eixos d’un model econòmic més equitatiu, en què l’aprofitament sostenible dels recursos garanteixi, a més d’un lloc de treball digne, benestar real per a tothom.