Bona diada de Sant Jordi

La CUP desitja una bona diada de Sant Jordi a la ciutadania gironina, i remarca el caràcter reivindicatiu de la diada. Durant tot el dia la formació tindrà una parada a la plaça Catalunya de Girona

La CUP de Girona s'ha volgut sumar, com cada any, a la celebració de la diada de Sant Jordi a la ciutat. Així, durant tot el dia la formació tindrà una parada a la plaça Catalunya, en què es podran adquirir roses, rosers, llibres i material divers de tipus independentista i reivindicatiu.

La formació també aprofitarà la diada per repartir diverses publicacions que recentment ha editat, com ara el darrer número Contracorrent, butlletí de la CUP de Girona, o els diaris de les dues campanyes nacionals de la CUP, una sobre sanitat i l'altra a favor del referèndum, la independència i els Països Catalans.

La CUP ha desitjat una bona diada de Sant Jordi a totes les gironines i gironins, i ha remarcat el caràcter reivindicatiu de la jornada d'avui, en defensa de la llengua i la cultura catalanes i el dret d'autodeterminació del poble català per assolir la plena independència dels Països Catalans. La formació també ha animat la ciutadania gironina a penjar l'estelada als balcons.