Concentració contra l’estafa del TAV a Girona

Desenes de persones realitzen una acció davant l’estació de Girona per protestar contra els incompliments i la mala gestió del projecte del TAV a Girona

Desenes de persones han participat, aquest vespre, en la concentració promoguda per la CUP davant l’estació de trens de Girona per tal de denunciar un cop més la mala gestió d’ADIF respecte al projecte del TAV a la ciutat. En l’acte s’ha llegit un manifest en què s’ha criticat una vegada més l’aposta per porta l’Alta Velocitat a la ciutat, així com els constants perjudicis que ha causat aquest projecte en els gairebé set anys d’obres.

Per la CUP, els problemes de seguretat que s’han destapat arran de la inundació del túnel del TAV només ha estat “l’enèsim capítol d’una gran estafa”. Així, la formació considera que “el cúmul de despropòsits que acumula aquesta obra faraònica i innecessària és una presa de pèl a tots els gironins i gironines”, i ha fet una crida “denunciar ADIF pels incompliments i per haver humiliat un barri i una ciutat”.

Igualment, la CUP ha reclamat que es fixi una data propera per celebrar el ple extraordinari pendent des de fa un any sobre Sant Narcís i les obres, i ha exigit que s’organitzi una reunió urgent amb ADIF en què pugui participar-hi una representació àmplia i diversa de la ciutat. Finalment, la CUP ha anunciat que treballarà per tal que en el ple municipal de la setmana que ve s’aprovi algun tipus de declaració amb el posicionament i els passos que haurà de fer d’ara endavant l’Ajuntament en aquest afer.