La CUP reclama que es reculli per escrit l'acord sobre la reposició del Parc Central entre Foment i l'Ajuntament

La formació reclama una propera reunió entre el ministeri de Foment i una delegació àmplia i representativa de la ciutat, i que es fixi la data exacta del Ple extraordinari

La CUP s’ha posicionat amb relació a l'acord que el passat divendres 17 d'octubre es va produir entre representants de l'ajuntament de Girona i del ministeri espanyol de Foment sobre les obres del TAV. La formació ha qüestionat la credibilitat del Ministeri com a conseqüència dels incompliments constants dels darrers anys, i per això ha reclamat que els acords es formalitzin a través d’un conveni o algun fórmula equivalent.

La CUP també ha reiterat la necessitat d’una nova trobada entre les dues administracions en què hi pugui participar una delegació àmplia i representativa de la ciutat. Així mateix, la formació ha tornar a posar sobre la taula la conveniència d’activar un pla de compensacions per a veïns i comerciants per pal·liar els efectes dels més de sis anys d’obres.

Data exacta per al Ple extraordinari

Finalment la CUP ha exigit a l’equip de govern que fixi ja la data exacta per celebrar el Ple extraordinari sobre Sant Narcís i les obres, pendent de fa més d’un any. En la sessió plenària del passat 13 d’octubre CiU es va comprometre a convocar-lo en els propers tres mesos, però el grup de la CUP reclama més concreció per tal de blindar la data.