Arriba el 5è Memorial Sebastià Salellas

La CUP fa una crida a participar en els actes de memòria, debat i record a l'advocat i activista

Avui 28 de maig comença a Girona el 5è Memorial Sebastià Salellas i Magret (programació), organitzat en record a l'advocat i activista, mort avui fa just cinc anys. La programació d'actes, organitzats sota el títol 'En Tià encara present', començarà aquest vespre a les 22h al Cinema Truffaut, amb l'estrena del documental 'Guanyarem', dedicat a Sebastià Salellas, que comptarà amb la presència dels seus autors Lluc Salellas, Marc Planas i Lluís Galter i serà presentat pel llibreter Guillem Terribas. El documental ja es va preestrenar el dissabte passat, i se'n farà una segona estrena a Viladamat el proper 31 de maig.

Els actes continuaran amb el debat 'República. Autodeterminació. Socialisme. Idees i propostes' , que se celebrarà el dimecres 29 de maig a les 19.15h a la seu del Col.legi d'advocats de Girona, i comptarà amb la presència de Josep Maria Terricabras i Manuel Delgado com a ponents i de Sebas Parra com a presentador. El dijous 30 de maig a les 19h. Auditori Coma-Cros (Salt), tindrà lloc la projecció del documental 'Sobren raons. Tanquem els CIE's', amb la participació de Marielle Paon Marco Aparicio. El memorial culminarà amb un acte lúdic el dissabte 1 de juny a la plaça Sebastià Salellas, organitzat pel Casal Independentista El Forn.

La CUP de Girona ha fet una crida a participar en els actes organitzats en el marc del memorial, i ha tingut un record cap a la figura d'en Tià Salellas, que va defensar els membres de la CUP en desenes de casos repressius. La formació ha fet un reconeixement a la seva trajectòria i ha agraït un cop més la seva implicació en la lluita per una autèntica democràcia i pel reconeixement dels drets socials i nacionals del poble català.