Concentració contra les expropiacions de la MAT


El pròxim dia 26 de juliol els representants de Red Eléctrica es desplaçaran a Bescanó per negociar amb els propietaris l'expropiació dels terrenys del municipi afectats pel traçat de la MAT. La CUP de Bescanó, la Plataforma no a la MAT i Entesa per Bescanó convoquen una concentració davant l'Ajuntament de Bescanó el dia 26 de 9:00 a 11:00 per mostrar el rebuig a la MAT i al paper que l'alcalde de Bescanó ha adoptat envers aquesta infraestructura.


Aquesta setmana s'han confirmat accions per rebre als de REE en els pobles de St. Hilari, Sta. Coloma de Farners i Bescanó.St. Hilari dilluns 23 de juliol a les 9h. a l'ajuntament

Sta. Coloma de Farners dimarts 24 de juliol a les 9h. a l'ajuntament

Bescanó dijous 26 de juliol a les 9h. a l'ajuntament


Ara i sempre, No a la MAT!La CUP sempre ha mostrat la seva oposició i rebuig frontal a aquesta infraestructura elèctrica que creiem innecessària i que a la pràctica suposarà un fort impacte ambiental, paisatgístic i un greu perjudici per ala salut de les  persones. El projecte, és una clara imposició dels governs dels estats espanyol i francès i entenem que la seva implantació serveix única i exclusivament als interessos econòmics de l' empresa REE (Red Eléctrica Española).Denunciem també el trist paper jugat pel Govern (Tripartit i Entesa) de la Generalitat de Catalunya, que ha cedit fàcilment a les pressions dels governs de Madrid i París i de REE. Després d' anys de mobilitzacions en contra de la línia elèctrica de400.000 volts ara entrem en una etapa crucial en que més que mai estem obligats per raons morals i cíviques  a lluitar contra la imposició d' aquesta infraestructura que sens dubte hipotecarà el nostre futur i el de generacions futures.Per això us emplacem a assistir a la concentració que tindrà lloc a Bescanó el proper dijous 26 de Juliol de 9: 0 a 11:00 davant de l' Ajuntament de Bescanó.