Conferència sobre el decreixement a Girona

Jordi Pigem i Joaquim Sempere participaran en l’acte organitzat per la CUP dilluns 3 de juny al Centre Cultural La Mercè

El proper dilluns, 3 de juny, tindrà lloc  la conferència “Decreixement. Una guia cap a la sostenibilitat ecològica i social en un marc de construcció nacional?' (cartell), organitzada per la comissió ambiental de la CUP de Girona. L’acte, que se celebrarà al Centre Cultural La Mercè i començarà a les 19:30h, tindrà com a ponents Jordi Pigem, filòsof de la ciència i escriptor; i Joaquim Sempere, filòsof, sociòleg i traductor.

La conferència, que forma part del cicle d’actes programats per la CUP de Girona per commemorar el seu desè aniversari, girarà al voltant del concepte de decreixement, que es basa en la reducció del consum, la producció il·limitada i de l’explotació humana en el mercat laboral per tal de cercar alternatives al model socioeconòmic dominant. Els dos experts tractaran la reorganització de la nostra societat en un marc de la transició nacional com a via de mitigació del canvi climàtic i la crisi econòmica.