La CUP anuncia que Jordi Navarro i Anna Pujolàs no repetiran com a caps de llista per Girona a les municipals

La setmana que ve la formació explicarà en una roda de premsa com encara el procés cap a les eleccions municipals, que inclourà l’elecció d’un nou equip per encapçalar la llista

La CUP de Girona ha anunciat aquest matí que els actuals regidors Jordi Navarro i Anna Pujolàs no repetiran com a caps de llista de la formació a les properes eleccions municipals. La decisió respon a la voluntat dels dos portaveus d’afavorir la rotació en l’activitat institucional i tornar a centrar tots els seus esforços en la militància de base.

La CUP ha destacat el seu profund agraïment a la feina i dedicació d’Anna Pujolàs i Jordi Navarro en tot el temps que han fet de portaveus de la formació a la ciutat, ja abans de ser regidors. En les properes setmanes la CUP iniciarà un procés per tal d’escollir l’equip de persones que encapçalarà la candidatura de la formació als comicis del mes de maig.

En aquest sentit, la CUP ha anunciat per dimecres que ve una roda de premsa en què explicarà com encara la preparació de les eleccions municipals, i presentarà el pla de treball de cares als propers mesos. Una de les cites clau d’aquest procés serà una assemblea oberta que se celebrarà el dijous 5 de febrer a les 19.30h a la Mercè.