La CUP-Crida per Girona obre un local al carrer Sta Eugènia per preparar la camanya electoral “a peu de carrer”

Laia Pèlach i Lluc Salellas inauguren un blog compartit a internet per reflexionar sobre l’actualitat gironina i explicar les propostes de la candidatura

Ahir dimarts, 14 d’abril, la CUP-Crida per Girona va celebrar l’acte d’inauguració del nou local de campanya que la candidatura ha llogat per als propers mesos. L’objectiu de la formació és disposar d’un espai “accessible i a peu de carrer” que els permeti “una millor interacció amb la ciutadania i les entitats per tal de poder explicar el projecte i rebre aportacions de la gent”. El local està situat al número 8 del carrer Santa Eugènia, i properament se’n faran públics els horaris d’obertura, que es cobriran amb voluntaris de la candidatura.

En la inauguració, la cap de llista de la formació Laia Pèlach va destacar la necessitat de “continuar obrint la candidatura al màxim de sectors de la ciutat, per tal de tirar endavant un projecte sòlid, divers i respresentatiu amb capacitat de transformar l’actual model de ciutat i les velles formes de fer política”.  D’altra banda, avui dimecres els dos candidats de la CUP-Crida per Girona, Laia Pèlach i Lluc Salellas, han inaugurat un blog compartit a internet anomenat “[es]crits per Girona” (enllaç), en què a partir d’ara reflexionaran sobre l’actualitat gironina i exposaran les diferents propostes de la candidatura.