La CUP crida a la mobilització per l'1 de maig

Amb altres col·lectius, la formació organitza un esmorzar popular davant de la Cambra de Comerç i un 'escratx' contra la patronal i la banca

Arriba l'1 de maig, i un cop més l'esquerra independentista ha organitzat mobilitzacions a la ciutat per denunciar les retallades de drets socials i laborals que està patint la classe treballadora catalana, i reclamar l'avenç cap a un model social i econòmic racional i realment democràtic als Països Catalans. Des de la CUP fem una crida a les gironines i els gironins a participar en les mobilitzacions convocades al matí a la ciutat en el marc de l'1 de maig, per tal de retornar a aquesta diada el seu caràcter massiu, reivindicatiu i combatiu que reclama l'actual situació social i econòmica.

A 2/4 d'11 del matí tindrà lloc un esmorzar popular davant la Cambra de Comerç de Girona, organitzat per la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i la Intersindical Aternativa de Catalunya (IAC), amb la col·laboració d'Arran, CUP, Intersindical-CSC i SEPC. L'acte es completarà amb la lectura d'un manifest per part de l'historiador i membre del sindicat USTEC (IAC) Xavi Díez, i un 'escratx' a la patronal i la banca, que recorrerà les seus de diferents entitats al centre de la ciutat. També us animem a participar en el dinar popular organitzat per la Xarxa pels Drets Socials en supor a la PAH, que se celebrarà al bloc alliberat de Salt.