La CUP denuncia el nou intent de tallar l'aigua al bloc de la PAH a Salt

La formació reclama que els habitants de l'edifici puguin empadronar-s'hi i que es deixi d'obstaculitzar la tasca de la PAH

La CUP s'ha solidaritzat avui amb la PAH davant l'enèsim intent de tallar el subministrament d'aigua del bloc alliberat per la plataforma  a Salt. El regidor Jordi Navarro i diversos membres de la formació van participar, ahir al matí, en les accions de la PAH als voltants de l'edifici que finalment van evitar el tall d'aigua. La CUP ha denunciat els mètodes de la companyia d'aigües, que va abocar formigó en un embornal per impedir el subministrament.

La CUP ha criticat CiU per la connivència amb els fets tant dels mossos com de la policia municipal de Salt, que en tot moment van custodiar els operaris de l'empresa, i fins i tot van agredir alguns activistes de la PAH. En aquest sentit, la formació ha insistit a reclamar a l'Ajuntament de Salt que deixi d'obstaculitzar la tasca de la PAH a l'edifici i que accedeixi a empadronar els habitants del bloc al municipi, tal i com proposa la mateixa PAH i altres col·lectius saltencs com el grup municipal d'Independents per Salt (IPS).