La CUP ja ha rebut 253 propostes de noms per la llista electoral de Girona

Fins avui 104 persones han participat en el procés, que s’allargarà fins dissabte 31 a la nit. La CUP anima ciutadania i entitats a implicar-se en creació de la candidatura de cara a les municipals del maig

La CUP de Girona ha fet públiques les dades provisionals del procés que va iniciar el passat 22 de gener perquè la ciutadania proposi noms de cara a la llista electoral que promou la formació a les eleccions municipals del maig. Segons s’ha fet públic, fins ahir a la nit la CUP havia rebut 253 propostes de noms provinents de les 104 persones que de moment han participat en el procés. Tenint en compte que en les aportacions de la gent han aparegut diversos noms repetits, la llista provisional és de 111 persones proposades.

La CUP ha fet una valoració molt positiva d’aquestes dades, i ha fet una crida a la ciutadania perquè continuï participant en el procés, que s’allargarà fins el dissabte 31 a la nit. Les propostes es poden enviar mitjançant el web cridapergirona.cat i cada participant pot proposar un màxim de tres persones. La següent fase del procés consistirà en una assemblea oberta a la ciutadania, que se celebrarà el dijous 5 de febrer a les 19.30h a la Mercè i en què s’escollirà l’equip de cinc persones que encapçalarà la candidatura.

La setmana passada la CUP va fer públic el manifest ‘Crida per Girona’, en què manifestava la seva voluntat d’aglutinar esforços amb persones i col·lectius gironins en el procés de preparació de les eleccions municipals, que volen que sigui el màxim d’obert i inclusiu possible. L’objectiu de la candidatura és articular un projecte alternatiu per Girona, contraposat al model de ciutat de les darreres dècades i que se situï inequívocament al servei dels interessos populars.