La CUP recolza les mobilitzacions en contra de la visita del Príncep espanyol a Olot.


Les organitzacions Maulets, Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Alternativa per la Garrotxa i Estelada 2014 (Plataforma cívica per la independència dels PPCC) han presentat aquest migdia a Olot, el manifest per la República, el cartell i el actes que desennvoluparan el proper dijous en contra de la visita del Príncep d'Espanya a la capital de la Garrotxa.Manifest per la República


El proper dijous 28 de juny visitarà la nostra ciutat el príncep d'Espanya: Felip VI de Borbó.


El seu convit ens sembla, per començar, un desprestigi pels premis del Garrotxí de l'Any. Una persona de la reialesa, que per definició és injusta i masclista, i que no ha demostrat cap mena de mèrit per ser considerada una autoritat digna de l'entrega d'aquests guardons.En segon lloc, cal que recordem que el pare d'aquesta persona, JoanCarles I, va ser nomenat Rei d'Espanya tan sols pel fet que el dictador feixista Francisco Franco així ho va decidir i que, per tant, elip de Borbó no deixa de ser la continuació del que va decidir el dictador.


En tercer lloc, no ens agrada que passegi per la nostra ciutat amb aires de superioritat aquell que és descendent de sang del Rei castellà que ara fa prop de 300 anys va envair les terres catalanes per la força de les armes, en va abolir les institucions i en va negar el dret a la llibertat com a poble imposant el Decret de Nova Planta; un decret, recordem-ho també, que encara és vigent. Aquest rei castellà també es deia Felip, Felip V. El 28 de juny tindrem el plaer de poder veure en persona el sisè de la sèrie.


Finalment volem animar a tota la població garrotxina a participar d'aquesta diada festiva. Que ningú que estigui a favor de la república i la llibertat es quedi a casa dijous a les vuit! Visca la república!

Visca la llibertat!La comissió organitzadora, Maulets, SEPC, ERC, ApG i Estelada 2014Per adherir-se als actes i el manifest:
perlarepublica@gmail.com
Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la Actes del dia 28

20:00h. -> Concentració davant de St. Esteve per a començar la cercavila.20:15h. -> Comença la cercavila amenitzada per grallers, tabalers i malabaristes. El recorregut serà: St. Esteve - Firal - Puig del Roser.20:50h. -> Humor sobre la monarquia. Concurs d'acudits sobre la monarquia i els Borbons.21:00h. -> Lectura del manifest. Tot seguit, botifarrada gratuïta.21:15h. -> Actuació musical a càrrec de Josep M. Cantimplora.