Laia Pèlach i Lluc Salellas encapçalaran la CUP-Crida per Girona a les eleccions municipals

Ester Costa, Toni Granados i Jaume Gratacós, per aquest ordre, completaran l’equip inicial. Avui tots cinc han signat el compromís ètic i d’acció política de la candidatura

Laia Pèlach i Lluc Salellas seran els caps de llista de la candidatura CUP-Crida per Girona a les eleccions municipals del 24 de maig a la ciutat (vegeu-ne els perfils). Ester Costa, Toni Granados i Jaume Gratacós, per aquest ordre, completaran l’equip inicial, que s’ha presentat avui dijous en una roda de premsa al parc de Vista Alegre. La resta de la llista està en procés d’elaboració, i serà ratificada el proper 23 de març en una nova assemblea oberta.

En la roda de premsa cinc integrants de l’equip inicial han signat el compromís ètic i d’acció política que es va aprovar el passat 5 de febrer per als membres de la candidatura. També s’ha anunciat per la setmana que ve l’inici dels punts participatius que s’han organitzat per elaborar el programa electoral, el primer dels quals girarà a l’entorn de les polítiques culturals i tindrà lloc el dijous 26 de febrer a partir de les 18.30h a La Planeta.

Els dos caps de llista han insistit en la voluntat de “presentar un projecte alternatiu per Girona i amb vocació majoritària”, que “sigui capaç de disputar l’hegemonia a aquells qui han dut les regnes de la ciutat en les darreres dècades”, i “situar les polítiques municipals i les formes de governar al servei dels interessos de la majoria de les gironines i gironins”.