La CUP i ICV-EUiA reclamen millores en la xarxa de transport públic a Girona

En una moció que es debatrà aquest vespre, els grups municipals reclamen que no se suprimeixin les parades de bus al Barri Vell i que es millori la connexió del sector est amb la resta de la ciutat

Avui dilluns es debatrà, al ple municipal de Girona, una moció per reclamar millores en la xarxa i el servei de transport públic a la ciutat. D'una banda, al text es demana que no se suprimeixin les parades de la línia 11 al Barri Vell, tal i com ha previst l'equip de govern. La mesura ha aixecat molta polèmica perquè perjudica seriosament la gent gran de barri. Una altra de les demandes de la moció és el manteniment del servei de la línia 5 fins a l'hospital Santa Caterina durant el mes d'agost, tenint en compte la importància de la mobilitat per a l'atenció sanitària.

En la mateixa moció també es reclama una millora de la xarxa de transport públic al sector est. Concretament, al text es demana que es posi en servei immediatament 'una línia de bus que connecti els barris del Sector Est amb la resta de la ciutat'. Els grups municipals s'han mostrat crítics per les darreres decisions de l'equip de govern en el camp de mobilitat, i han lamentat que CiU hagi actuat de forma unilateral, sense tenir en compte la Taula de la Mobilitat, que precisament va ser creada per tal de debatre entre els diferents actors ciutadans les mesures per millorar la mobilitat a la ciutat.