La seu de la CUP a Girona també és atacada

Un dia després de l’agressió al Casal Independentista El Forn, aquesta nit la seu de la CUP a Girona també ha rebut un atac de les mateixes característiques

Uns desconeguts han atacat la seu de la CUP a Girona aquesta nit passada, i n’han tacat de pintura el balcó que dóna al carrer Ballesteries. Els fets han passat just un dia després que el Casal Independentista El Forn rebés també una agressió de les mateixes característiques. El local atacat també acull la seu de l’organització juvenil Arran, que s’ha afegit a la denúncia dels fets.

La CUP no ha dubtat a relacionar ambdós atacs, i ha destacat la seva clara intencionalitat política. De la mateixa manera que El Forn, la formació ha recordat que en els darrers anys ha estat el blanc de diverses agressions i atacs de tipus feixista, i ha denunciat la impunitat amb què grups espanyolistes i ultradretans actuen sovint a la ciutat.

En aquest sentit, la CUP s’ha sumat a la petició del Casal Independentista El Forn, que ahir va demanar tant a l’Ajuntament de Girona com al Departament d’Interior ‘tolerància zero’ amb els sectors que promouen aquest tipus d’actituds, i ha anunciat que interposarà una denúncia contra els fets.

El portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro ha situat l’agressió en el marc de l’ofensiva que l’espanyolisme està duent a terme en diferents àmbits com a reacció a l’avenç del procés d’alliberament nacional català. “Agressions com aquesta no ens espanten, sinó que ens esperonen a continuar lluitant i treballant per a l’alliberament social i nacional del nostre poble i per una democràcia plena i vertadera”, ha declarat el portaveu.